NOC TANCŮ NA LET'S DANCE 2010 Divadlo ABC

24.10.2010 00:00

Mezinárodní taneční festival Let’s Dance Prague International Festival je jedním z největších svého druhu ve střední Evropě. V letošním roce se připravuje jubilejní 5. ročník, který tradičně doplní a zpestří letní kulturní nabídku v centru Prahy a přiláká návštěvníky z celé České republiky i ze zahraničí. 

Program pátého ročníku Mezinárodního tanečního festivalu Let's Dance 2010 v neděli 25.7.2010 uzavřela taneční exhibice Noc tanců. Od čtvrtka 22. července do neděle 25. ovládal okolí pražského Václavské náměstí tanec ve všech podobách. Přehlídka rozmanitých tanečních stylů byla tečkou, která důstojně zakončila tento tradiční letní svátek tance.

Po přestávce se tančil flirt dance v podání skupiny Women a především flamenco v podání tanečnice chilského původu Amparo Núñez a skupiny Tangos. V průběhu večera byly rozdány ceny vítězům soutěže pořádané v rámci Let´s Dance Prague International Festival 2010. V kategorii street dance vyhrála taneční formace Masers Company Crew ze Sokolova, která divákům v sále předvedla, že si vítězství určitě zasloužila.